Черговий гуманітарний вантаж на передову відправили жителі Корицької громади

Як повідомила Зоряна Жук, 4-го листопада, було відправлено 34-ту машину допомоги нашим Захисникам. Дякуємо, що є можливість та сили бути корисними!!! 

"Держава – це я, а не те, що вони з нею зробили. І якби кожен усвідомив, що держава – це він, то досі у нас вже була б достойна держава…"

Життя - не просто річ, якою можна кидатися чи нехтувати. Це надзвичайне багатство, яке має найвищу ціну! Ми повинні виборювати все, що маємо, а не віддавати все підлим нелюдям! Саме так! Ми всі повинні робити максимально, щоб не просто "жити", а будувати нову Україну, нічим не схожу на минулу! А тому, перш за все, докладати свої зусилля, щоб на нашій Батьківщині панував мир!

"... Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни."

Ми маємо серце, нам "болить", ми прагнемо мирного майбутнього, бажаємо будувати нову Україну! А тому, підтримуємо та допомагаємо Збройним Силам України вистояти та відвоювати НАШІ рідні кордони! Нашу квітучу Батьківщину! 

Стараємося максимально бути корисними для Захисників. Цього тижня, допомогли продукцією пораненому воїну села Киликиїв, який потребує нашої підтримки. А також подарували часточку своєї душі і з любов'ю приготували смаколики Героям нашого мальовничого села...Доземний Вам уклін! Нехай Всевишній береже життя всіх наших Захисників 

Отож, що маємо:

Порційні обіди - 478 к.:

гречана каша з котлетою та огірком - 173 контейнери;

картопля з котлетою та крилом - 202 к.

плов з м'ясом - 103 к.

Біляші з м'ясом - 576 шт.

Сосиска в тісті - 90 к.

Пампушки з часником - 86 к.

Шоколадна ковбаса - 150 шт.

Капуста квашена - 26 відер

Морква по-корейськи - 18 відер

Хліб домашній - 29 б.

Домашня консервація.

Любі мої "НЕЗЛАМНІ ", хто нехтує часом та силами, не покладаючи рук! Працює для омріяної перемоги - СПАСИБІ! Нас небагато, але такі молодці!!!НАЙКРАЩІ!

Спасибі, що поруч! Я у вас вірю! Дорогі  односельчани, друзі реального та віртуального світу, приватні підприємці, колеги, учні та випускники нашої гімназії, директор м'ясопереробного підприємства с.Користь, вправні господині(за смачний хліб та квашену капусту), друзі-волонтери, всі, хто долучився до акції та ярмарки в підтримку ЗСУ та ВСІ, хто має відношення до нашої "Благодії" - БЕЗМЕЖНО ДЯКУЮ!!!

Працюємо разом для ПЕРЕМОГИ!!!!

Слава Україні!

Хто має ресурси допомоги - будемо безмежно вдячні!