Авто від Користівської громади для ЗСУ

Закінчився благодійний збір на купівлю авто для окремого підрозділу 54 бригади.

Аби придбати вкрай необхідний автомобіль, довелось неабияк попрацювати. Розуміючи, що усі вже трохи втомились від війни та подібних прохань, завдяки  допомозі мешканців громади авто було придбане.

Загалом на авто було зібрано та витрачено 110 920 грн.

Представники Користівської громади висловлюють неабияку вдячність організатору даного збору і просто хорошій людині, який завжди прийде на допомогу це Богдан Самойлик, який авто і купував, і врешті-решт доправив на передову.

Ремонтував та фарбував авто Марко Должанський із с.Гвіздів.

Окрема подяка колективу небайдужих хлопців, які працюють на місцевому м'ясопереробному підприємстві та зібрали майже третю частину всіх коштів на авто!

Також висловлюємо подяку ПП Irina Galushko, церковній громаді с.Користь та настоятелю Миколі Шевчуку, Федоровичу Олегу, ПП Марія Кравчук та Володимир Кравчук, церкві ХВЄ та всім, хто фінансово долучався до даної акції.

Також висловлюємо подяку всім мешканцям с.Користь та с.Новини, які допомогли зібрати продукти, засоби гігієни, медикаменти та ін. Це дало змогу по дорозі завезти провізію ще для двох мешканців нашого округу.

Це наш маленький вклад у майбутню велику перемогу над російськими загарбниками. Надіємося, це авто ще довго послужить нашим мужнім воїнам. Ми щиро вдячні кожному, хто долучився до збору коштів для придбання автомобіля.

Корецька міська рада