Анонс п’ятого туру чемпіонату з волейболу Рівненської області серед жіночих команд

29-30.01.2022 в м. Рівне відбудеться 5-й тур чемпіонату Рівненщини серед жінок. В турі приймуть участь «Енергетик»(Нетішин), «Промінь-КОСЛ»(Костопіль), «Поличанка»(Полиці) та, господар туру, «Мрія»(Рівне).

Матчі пройдуть в спортзалі НУВГП. Початок змагань о 12-00.

Тур очікується цікавим. В ньому приймуть участь одразу три команди, які наразі претендують на потрапляння у фінальний етап де будуть розігруватися нагороди. Насамперед це колективи з Полиць, Нетішина та Рівного. Звісно звертає на сере увагу гра «Енергетика» і «Мрії», які очолюють турнірну таблицю після чотирьох турів.
Однак епідеміологічна ситуація не дозволяє проведення змагань з присутністю глядачів. З 27.01.2022 Рівненщина переходить до «червоної» зони тому посилюються антиковідні заходи.

Тур буде проведено без глядачів.
Для суддів, учасників, представників та тренерів команд ОБОВЯЗКОВИМ є наявність діючих COVID-сертифікатів, без яких допуск до змагань наданий не буде.

Будемо сподіватися, що в подальшому ситуація з пандемією піде на спад і глядачі повернуться на трибуни. Поки ж змушені констатувати, що вболівальникі зможуть отримати інформацію про перебіг турніру з сторінок нашого сайту.

Розклад туру:
Рівне. Спортзал НУВГП.

"Поличанка"(Полиці) – "Промінь-КОСЛ"(Костопіль)
"Енергетик"(Нетішин) – "Мрія"(Рівне)
"Мрія"(Рівне) – "Промінь-КОСЛ"(Костопіль)
"Поличанка"(Полиці) – "Енергетик"(Нетішин)