4 тисячі пачок безакцизних цигарок везла маршрутка у напрямку Дубровиці

У Костополі на блокпосту поліцейські виявили у маршрутці понад  4000  пачок безакцизних цигарок: відкрито кримінальне провадження, повідомляє Поліція Рівненської області

Тютюнові вироби під виглядом косметичних засобів водієві нібито передав для доставки у Дубровицю невідомий на автостанції. Поліцейські встановлюють усі обставини в рамках розпочатого досудового розслідування.

На блокпосту на виїзді із Костополя працівники сектору реагування патрульної поліції ВП №2 вчора, 27 березня, зупинили для перевірки маршрутне таксі сполученням «Рівне-Зарічне» під керуванням 57-річного жителя селища Зарічне. За результатами огляду транспортного засобу у багажному відділенні поліцейські виявили 8 картонних ящиків запакованих у чорні пакети.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, задокументувала кримінальне правопорушення і вилучила 4090 пачок цигарок ????без марок акцизного податку.

Немає опису світлини.

За фактом незаконного придбання та транспортування підакцизних товарів відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 204 КК України. Клопотання про накладення арешту на тютюнові вироби слідчий скерував на розгляд суду.

У рамках кримінального провадження поліцейські також встановлюють причетність водія, а також інших осіб до скоєного злочину.